Importanta depozitelor in societatea de astazi

Importanta depozitelor in societatea de astazi

0 Shares
0
0
0

Suntem dedicati inchirierii  pentru tot felul de depozite si stim ca transportul, logistica si depozitarea sunt sectoare in crestere astazi. Acest lucru se datoreaza faptului ca, datorita cresterii vanzarilor pe Internet si globalizarii, depozitele au devenit mai importante ca niciodata in lantul de productie.

Este necesar sa aveti locuri pentru a stoca incarcatura de produse intr-un mod sigur si accesibil. De aceea, trebuie mentionat, de asemenea, ca este de o importanta vitala sa avem depozite moderne si functionale in societatea noastra, deoarece economia depinde intr-o mare masura de calitatea muncii lor.

Fara indoiala, depozitele  si boxele de depozitare sunt o veriga primara in procesele economice zilnice.  Poti vedea aici un spatiu depozitare de inchiriat.

Pentru aceasta modernizare este necesar sa existe locuri adecvate, sa  fie profesionisti perfect pregatiti si, de asemenea, sa fie tehnologia si infrastructurile de care aveti nevoie pentru a indeplini obiectivele intr-un mod solvabil. De aceea, inchirierea de depozite a crescut, de asemenea, foarte mult. Acestea au evoluat foarte mult si astazi aveti acces la cele mai moderne, sigure si eficiente depozite pentru o investitie minima.

Regulile jocului s-au schimbat si de aceea tot mai multe depozite decid sa se modernizeze pentru a face fata provocarii care le este propusa. Pentru ca este adevarat ca volumul de munca a crescut, dar si exigenta si responsabilitatea de asemenea.

Inchirierea depozitului: Ce poate si ce nu poate fi salvat?

Daca lucrati de acasa, un birou mic sau aveti o mica afacere fara spatiu pentru a va stoca si organiza marfa, sunt sanse sa aveti nevoie sa inchiriati un depozit sau mini depozite.

Inchirierea de depozite devine din ce in ce mai frecventa, astfel incat companiile care ofera acest serviciu continua sa creasca. Persoanele fizice, intreprinderile mici si mijlocii cu vanzari online trebuie sa aiba acel spatiu suplimentar de stocare.

Ce obiecte puteti stoca?

In functie de spatiul pe care il inchiriezi poti depozita aproape tot felul de obiecte, cum ar fi:

  • Hartii, dosare. Orice document pe care trebuie sa il arhivati si sa il organizati intr-un spatiu mare pe care il puteti accesa fara probleme.
  • Mobilier pentru casa (electrocasnice, mobilier, pat etc.). Tot ceea ce ia spatiu acasa pentru a nu-l folosi sau pentru a fi in proces de miscare si de a nu avea unde sa-l depoziteze.
  • Mobilier de birou (birou, scaune etc.). Fie pentru ca vreti sa instalati un spatiu pentru a primi clienti, fie pentru ca nu aveti unde sa depozitati mobilierul vechi al biroului.
  • Marfa sau stocuri. Deosebit de important daca conduceti o afacere de vanzari online sau daca detineti o afacere mica sau mijlocie fara spatiu de inventar.
  • Notite vechi, carti. Tot ceea ce nu mai trebuie sa pastrati in orice moment, dar nu vreti sa scapati de ele.
  • Instrumente mari sau mici, care sunt pentru uz personal sau o parte din marfa.
  • Jucarii vechi sau jucarii de valoare sentimentala pe care nu vrem sa le aruncam, dar nu avem suficient spatiu pentru a le pastra.
  • Echipamente sportive (mingi, masini, accesorii sportive etc.).
  • Valize si genti care ocupa mult spatiu.

Cum depozita corect ciupercile?

Criterii de jurizare si evaluari: Conform diverselor surse, ciupercile rezista in frigider intre sapte si 14 zile. Am ajuns sa le testez timp de 10 zile pentru ca toate metodele s-au desfasurat uniform in primele cinci zile. Am verificat starea zilnic si, la sfarsitul a 10 zile, am evaluat ciupercile dupa miros , textura si culoare si am acordat un rating din 10 .

Metoda de depozitare a ciupercilor: punga de plastic cu prosoape de hartie

  • Alterarea: 100% din ciuperci
  • Evaluare: 1/10

Despre aceasta metoda: am dat peste acest sfat pe FoodNetwork.com si a sunat destul de rezonabil. Am invelit ciupercile in prosoape de hartie si le-am asezat intr-o punga de plastic deschisa. Teoretic, prosoapele de hartie absorb umezeala, iar punga de plastic deschisa permite aerisirea.

Rezultate: Dupa 10 zile, toate ciupercile din punga de plastic aveau un strat subtire de slime. Era un miros puternic, iar patru din cele 10 ciuperci erau decolorate.

Aprecierea mea: prosopul de hartie si punga de plastic erau ambele umede, ceea ce ma face sa cred ca aceasta metoda de depozitare capteaza umezeala mai degraba decat o impiedica. Am observat ca acest lot a inceput sa se strice cel mai repede – in jurul zilei de sase, lucrurile se indreptau spre vale.

Metoda de depozitare a ciupercilor: castron cu folie de plastic

  • Alterarea: 50% din ciuperci
  • Evaluare: 3/10

Despre aceasta metoda: am asezat ciupercile intr-un vas mare de sticla suficient de incapator pentru a preveni aglomeratia. Am acoperit castronul cu folie de plastic si am facut cinci gauri in el. Am lasat-o in pace in cele 10 zile pentru ca nu am vrut sa desfac plasticul in perioada de testare.

Rezultate: fundul vasului era usor umed. Jumatate din ciuperci aveau un strat subtire de slime, dar nu erau la fel de rele ca cele din punga de plastic. Doua dintre ciuperci au devenit semnificativ mai intunecate decat restul.

Aprecierea mea: Jumatate dintre ciuperci erau probabil ok de mancat, dar am aruncat intregul lot doar pentru a fi in siguranta. La fel ca metoda cu punga de plastic, acest test sugereaza ca folia de plastic nu este probabil cea mai prietenoasa cu ciupercile.

0 Shares
You May Also Like