Cele mai utilizate 8 aplicatii de catre adolescenti

Cele mai utilizate 8 aplicatii de catre adolescenti

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai utilizate aplicatii de catre millennials? Daca ai peste 20 de ani, probabil ca nu vei cunoaste multe dintre ele, totusi dintre adolescenti sunt cele mai folosite. Si mai ales servesc la comunicare. Iata cele 8 cele mai faimoase.

Daca aveti un fiu sau o fiica, o sora sau un frate mai mic sau o ruda adolescenta, probabil il veti vedea des cu smartphone-ul in mana. Daca, de fapt, dispozitivul mobil a preluat acum controlul in toate grupele de varsta, tocmai in cel mai tanar utilizarea sa iese cu adevarat in evidenta, ajungand sa cuprinda o mare parte a zilei cuiva.

Nu intamplator, in ultimii ani s-a vorbit mult despre Snapchat, o aplicatie care a reusit sa patrunda ca niciodata in aceasta banda evaziva.  Daca folosesti excesiv telefonul stii si ca sansele ca accidentele sa apara sunt destul de mari, asa ca, daca telefonul iti cade sau se zgarie, mergi la un service telefoane pentru a remedia problema.

Snapchat

Fenomenul ultimilor ani, nascut printre cei mai tineri si extins si la intreaga populatie adulta. Snapchat a reusit sa cucereasca tinerii cu mesaje care dispar dupa cateva secunde si cu povesti care o fac dupa 24 de ore, consolidandu-se cu oferta editoriala constituita de sectiunea Discovery. Daca adultii folosesc WhatsApp si Messenger din ce in ce mai des, Snapchat este aplicatia preferata pentru adolescenti pentru a discuta.

FaceTime

Daca Snapchat este util pentru a contacta prietenii „intarziat”, FaceTime este cea mai folosita aplicatie pentru a-i suna live. Aplicatia Apple pentru efectuarea de apeluri video va permite atat sa va conectati prin intermediul camerei live – o functie folosita, aparent, pentru a face sarcini impreuna – cat si sa efectuati apeluri vocale fara a cheltui bani.

Facebook / Messenger

O prezenta inevitabila in lista, Facebook si aplicatia sa de mesagerie sunt acum esentiale in cursul de formare al unui adolescent. Nu doar pentru ca ii leaga pe cei mai tineri, ci si pentru ca multe dintre comunicarile din scoli si cluburi trec prin reteaua de socializare, care in acest fel poate ajunge la un numar mare de elevi.

GroupMe

Sa intram pe teritoriul aplicatiilor pe care, daca ai peste 20 de ani, probabil ca nu le vei cunoaste. GroupMe este aplicatia folosita de adolescenti pentru a discuta in grupuri, mai ales daca implica numerosi participanti. Aplicatia este destul de simpla, dar, spre deosebire de celelalte, va permite sa va placa mesajele individuale. Nimeni, se pare, nu foloseste WhatsApp si Messenger pentru comunicarea de grup.

Muzical

Una dintre aplicatiile de divertisment cele mai utilizate de tineri. Este un software care permite utilizatorilor sa inregistreze videoclipuri scurte in redare, adica cu muzica in fundal. Instrumentele puse la dispozitie ofera milenialilor posibilitatea de a realiza clipuri video muzicale fara prea mult efort, prin simpla inregistrare prin intermediul camerei smartphone-ului lor.

Instagram

Punctul de referinta pentru partajarea imaginilor. Adolescentii folosesc adesea doua conturi: unul public in care sunt postate poze legate de familie, calatorii si prieteni si unul privat in care ajunge continutul mai „penibil”.

Flipagram

Postarea de imagini simple pe Instagram nu pare sa fie suficienta, asa ca un numar mare de utilizatori folosesc Flipagram pentru a realiza colaje foto si scurte videoclipuri animate pentru a reposta pe reteaua de socializare foto.

PicPlayPost

Functionarea este similara cu cea a Flipagram, dar in acest caz aplicatia ofera mai multe instrumente pentru a pune cap la cap fotografii si videoclipuri si pentru a insera cadre colorate in jurul continutului. Scopul este intotdeauna sa distribuiti creatia pe Instagram, de preferinta cu un videoclip.

0 Shares
You May Also Like